Nyt yhdistyvät Tinder ja iMessage – kaverit voivat valita parhaan profiilikuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tinderin ja Spotifyn yhdistivät taannoin voimansa luodakseen uuden ominaisuuden deittipalveluun. Nyt Tinder on aloittanut yhteistyön myös iOS-laitteiden iMessage-viestisovelluksen kanssa.

Tinder Stacks -sovelluksen avulla käyttäjä voi valita sarjan kuviaan, joita hän esittelee kavereilleen iMessage-keskustelussa. Ystävät voivat äänestää kuvista suosikkinsa Tinder-tyyliin pyyhkäisemällä joko oikealle tai vasemmalle, Mashable uutisoi.

Sovellus on siis tarkoitettu apuvälineeksi esimerkiksi uuden Tinder-kuvan valitsemiseen. Mikäli parhaan kuvan valitseminen on vaikeaa, voi apua pyytää Tinder Stacksin avulla helposti kavereilta. Sovellus vaatii toimiakseen iMessagen tuoreimman version, joka on mukana Applen älylaitteiden tuoreimmassa iOS 10 -käyttöjärjestelmäpäivityksessä.