Magneettinen kasvonaamio poistetaan ”taikasauvalla” – nuorentaa ihoa?

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pian markkinoille tulee kauneudenhoidon mullistava tuote, Younger Revealing Mask Intense. Kyseessä on magnetismin avulla toimiva naamio, jonka poistamiseen käytetään erillistä työkalua. Työkalu on kuin taikasauva.

Harold Lancerin perustama kosmetiikkafirma on lanseerannut tehoaineen, jonka väitetään antavan nuorekkaamman ja virheettömämmän ihon käyttäjälleen. Rautamaista jauhetta levitetään ensin iholle tasainen kerros ja sen annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Se näyttää tavalliselta savinaamiolta.

Tuotteen vaikuttamisen jälkeen avuksi otetaan pakkauksen mukana tuleva magneetti, joka poistaa maskin hellävaraisesti ilman käsillä hankaamista. Magneettikentän väitetään herättävän ihosolut antaen hehkua, kirkkautta ja nuorekkuutta. Tuote maksaa 250 dollaria, eli noin 220 euroa.