Nämä 10 nähtävyyttä ihmiset haluavat kokea ennen kuolemaansa

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taloudenhallintaan erikoistunut palvelu TotallyMoney.com kysyi asiakkailtaan kymmentä aktiviteettia, mitä he haluaisivat tehdä ennen kuolemaansa. Toivomuslistalle kohosi maailman suosituimpia nähtävyyksiä.

Koko listan toteuttaminen maksaa noin 10.000 puntaa, eli noin 11.500 euroa. Palvelu kertoo, kuinka paljon ihmisten tulisi säästää kuukausittain.

Monet meistä laativat toivomuslistan. Listalle kootaan asioita, jotka haluaa kokea, tehä tai nähdä ennen kuolemaansa. Englanniksi listaa kutsutaan bucket listiksi. Tässä TotallyMoney.comin asiakkaiden Top 10.

1. Nähdä revontulia2. Mennä safarille3. Kävellä Kiinan muurilla4. Käydä Grand Canyonilla5. Käydä pitkällä risteilyllä6. Nähdä Egyptin pyramidit7. Osallistua valassafarille8. Viettää uudenvuodenjuhla New Yorkissa9. Pelata Las Vegasissa10. Pitkä automatka Amerikassa