American Idol -kaunotar bikineissä – upea poptähti huomattiin takuulla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen popkaunotar Katharine McPhee ei ole vielä onnistunut nousemaan viihdemaailman kirkkaimpaan kärkikaartiin, mutta American Idol -ohjelmasta tuttu tähti on siitä huolimatta menestynyt hyvin sekä laulajana että näyttelijänä. Viime aikoina hänet on nähty harvakseltaan julkisuudessa.

Eilen Katharine kuvattiin Yhdysvaltojen Miamissa, jossa hän nautti vapaapäivästä rannalla bikineissä lekotellen.

32-vuotias amerikkalainen Katharine McPhee on poptähti ja näyttelijä, joka nousi tähdeksi American Idol -ohjelman finalistina vuonna 2006. Katharinen esikoislevy julkaistiin vuonna 2007 ja sen Over It -hittisingleä myytiin peräti kultalevyn verran. Musiikkiuran lisäksi hän onnistui saamaan jalkansa oven väliin myös näyttelijänä, kun hänet kiinnitettiin Smash-televisiosarjaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash