Pikkupoika pukeutui pieruksi naamiaisiin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vainajahenkien uskottiin aikoinaan liikkuvan lokakuun viimeisenä päivänä. Kelttien aloittamasta rituaalista on muodostunut yksi länsimaiden suosituimmista juhlista, joka on nimeltään Halloween. Kurpitsajuhlaa vietetään esimerkiksi naamiaisasuihin pukeutuneena.

Verkossa on julkaistu vuosien saatossa kuvia kekseliäistä Halloween-asuista. Osa pukujen kiertokuvista jää elämään viraaleina, ja ne kaivetaan juhlapyhän lähestyessä esille koko kansan naurettavaksi.

Yksi niistä on pikkupojan naamiaisasu, joka esittää pierua. Vaikutelman tehostamiseksi pojalla on kädessään sininen niin sanottu pierupyssy.

Happy Halloween -sivusto julkaisi Facebookissa kuvan, jossa on ilmavaivoiksi pukeutunut pikkupoika. Pojalla on yllään vihertävän ruskea tylliasu, jonka ulkomuoto on yritetty tuunata pierua muistuttavaksi.

Uusimmat