Tässä on Angelina Jolien uusi luksuskoti – vuokra 90 000 dollaria kuukaudessa

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähtipari Brad Pitt ja Angelina Jolie shokeerasivat tällä viikolla viihdemaailman, kun Jolie haki yllättäen avioeroa miehestään. Vielä vahvistamattomien tietojen mukaan avioeron takana olisi ollut Pittin päihdeongelmat ja väkivaltaisuus perheen lapsia kohtaan.

Nyt Angelina Jolie on muuttanut perheen asunnosta lastensa kanssa Malibuun. Hän hakee kaikille kuudelle lapselle yksinhuoltajuutta. Heidän uusi kotinsa on vuokra-asunto julkkisten kansoittamalta rannalta. Talossa on noin 350 neliötä, viisi makuuhuonetta ja viisi kylpyhuonetta.

Mitään halpaa lystiä vuokra-asuminen Malibussa ei ole, sillä Angelina Jolie maksaa asunnostaan vuokraa 90.000 dollaria kuukaudessa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash