Apple-pila meni täydestä – hammasharjaa luultiin langattomiksi kuulokkeiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taikuri ja pilailija Julius Dein ilahduttaa seuraajiaan sosiaalisessa mediassa ja YouTubessa tekemällä hauskoja temppuja ja jekkuja ihmisille kadulla. Tällä kerralla mies juksasi tuntemattomia ihmisiä Applen uusimmalla keksinnöllä, joka muistutti epäilyttävän paljon sähköhammasharjan harjasosaa.

Julius Dein halusi kokeilla kuinka moni uskoo hänen esittelynsä Applen uusimmista langattomista korvakuulokkeista. Moni oli jo ehtinyt kuulemaan niistä, mutta nähtävästi henkilöillä ei kuitenkaan ollut hajuakaan siitä miltä niiden tulisi näyttää.

Julius Dein esittelee ihmisille sähköhammasharjan harjasosia, joita ihmiset pitävät melko tyylikkäinä kuulokkeina. Lopulta kun ihmisillä on jo hammasharjat korvissaan, mies paljastaa jekutetuille, että kyseessä ei ole iPhonen uudet langattomat kuulokkeet vaan sähköhammasharjan harjakappaleet.