Pilavideo iPhonesta otettiin tosissaan – ihmiset poranneet reikiä puhelimiinsa

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Applen tuorein älypuhelinmalli iPhone 7 on aiheuttanut jonkin verran keskustelua siitä, että puhelimesta puuttuu perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. YouTube-käyttäjä TechRax julkaisi kanavallaan huumorivideon, jossa hän näytti miten puhelimeen voi porata kuulokeliitännän itse.

Moni ihminen voi katsoa videon hymähdellen ja siirtyä sen jälkeen toiseen hauskaan videoon. Osa iPhonen ostaneista on kuitenkin luullut videota totiseksi tietopaketiksi, ja ryhtynyt tuumasta toimeen. Videoon jätettyjen kommenttien perusteella kokeilut eivät ole olleet onnistuneita.

On sanomattakin selvää, että kuulokeliitäntää ei pysty itse tekemään poraamalla puhelinta. Moni on kuitenkin näyttänyt yrittäneen sitä hajottamalla samalla kalliin puhelimensa. Kikkaa kokeilleet ovat kommentoineet videon alle pettyneinä, että poraaminen ei onnistunut eikä puhelin mene enää päälle.