Katy Perry lupasi äänestää alasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltain presidentinvaalien äänestyspäivän lähestyessä monet julkkikset ovat tuoneet sosiaalisessa mediassa näkyvästi ilmi sen, että kannattavatko he seuraavaksi presidentiksi Donald Trumpia vai Hillary Clintonia. Katy Perry on kertonut äänestävänsä Clintonia ja tekevänsä sen vielä alasti.

Katy Perry julkaisi Twitter-kanavallaan kuvan, jossa hän on alasti. Rinnat ja alapää ovat kuvassa arvatenkin sensuroitu, mutta kuvassa artisti kertoo äänestävänsä presidenttiä alasti. Kukaan ei vielä täysin tiedä mitä tämä käytännössä tarkoittaa, mutta laulajatar on ainakin saanut jo kaikkien kiinnostuksen heräämään.

Katy Perry kirjoittaa kuvan yhteydessä, että hän aikoo käyttää omaa vartaloaan syöttinä, että ihmiset kävisivät äänestämässä. Ihmiset ovat arvelleet tämän tarkoittavan äänestäjille avautuvaa alastonkuvaa laulajasta, alastomana esiintymistä tai uutta kappaletta, jonka nimi on Votes Naked.