Lokki piti mummoa panttivankina kolmen päivän ajan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lokit ovat oppineet ihmisten avulla röyhkeiksi, sillä osa kaksijalkaisista on tietoisesti ruokkinut lintuja. Kun lokki oppii syömään kädestä, yrittää se pian varastaa kaiken mitä ihmisillä näkee. Sitten ihmetellään lokkien vallankumousta.

Nyt lokkien uhriksi on joutunut 80-vuotias eläkeläinen. Englannin Brightonissa asuva Barbara Cox oli ollut pihallaan, kun ärhäkkä lintu hyökkäsi naisen jalkaan. Mummeli juoksi sisälle kotiinsa ja soitti hädissään poliisille. Valitettavasti viranomaiset eivät ottaneet pelokasta naista tosissaan.

Mirror-lehden mukaan Cox oli piilotellut kotonaan kolme päivää, kunnes uskaltautui lääkäriin. Naisen jalkaan tullut haava paikattiin. Hän on pyytänyt kaupunginhallitusta kieltämään lokkien ruokkimisen, sillä linnut ovat käyneet vuosi vuodelta röyhkeämmiksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat