Muistatko vielä Tiktak-tyttöbändin? Tältä he näyttävät nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosituhannen vaihteessa suomalaisia villitsi kotimainen tyttöbändi Tiktak, jonka Lopeta-kappaleesta muodostui kertaheitolla jättihitti. Kappale siivitti myös yhtyeen esikoisalbumin platinamyynteihin. Yhtyeen taival päättyi vuonna 2007, ja sittemmin Petra on tehnyt soolouraa.

Nyt lähes 10 vuotta yhtyeen lopettamisen jälkeen Tiktakin jäsenet ovat kokoontuneet viettämään iltaa yhdessä. Petra julkaisi tapaamisesta ikuistetun yhteiskuvan Facebookissa artistiprofiilissaan. Kuvasta nähdään, että yhtyeen tytöt eivät ole kokeneet kovin mullistavia muodonmuutoksia kuluneen vuosikymmenen aikana.

Petra julkaisi alkuvuodesta 2016 Kiitos kaikesta -singlen ja Aikuisten satuja -albumin. Viime kesänä julkaistiin lisäksi Äidit ja tyttäret -single.