Pyton ei halunnut selfieen – iski yllättäen kuvaajaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Selfiekuvien ottaminen villieläinten kanssa on tunnetusti suuri riski. Eläimet ovat arvaamattomia, eikä niitä todennäköisesti kiinnosta päätyä Instagramiin yhtä paljon kuin kuvan ottajaa.

Erään intialaismiehen yritys ottaa selfiekuvaa pytonin kanssa päättyi hänen kannaltaan kehnosti. Useiden henkilöiden kantama valtava matelija päätyi nimittäin puremaan miestä olkapäähän hänen yrittäessään ottaa kuvaa eläimen kanssa. Tapaus tallentui verkossa jaetulle videolle.

Pyton oli löydetty Mount Abussa sijaitsevasta hotellista. Käärme ei ollut myrkyllinen, joten mies selvisi puremasta säikähdykellä. Käärmeen hyökkäyksen kohteeksi joutunut mies syyttää tapauksesta itseään.

– En tajunnut kuinka lähellä olin käärmettä, ja niinpä se hyökkäsi kimppuuni. Tämä on täysin omaa syytäni, mies avautuu Reuters-uutistoimiston mukaan.