Samaan aikaan Venäjällä – alaston mies tanssi kadulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moskovan kaduilla on kuvattu erikoinen video. Taltioinnilla on alaston mies, joka on innostunut tanssimaan alasti lyhtypylvään ympärillä eroottisten esiintyjien tavoin. Venäläinen nakuilija tehosti liikkeitään karatepotkuilla.

Fresh360gist-sivuston mukaan tanssivaa viuhahtajaa ei pidätetty, vaikka paikalle saapui poliisipartio katsomaan miehen sekoiluja. Viranomaiset panivat herran käsirautoihin, mutta odottivat ambulanssia. Mies piti kuljettaa putkan sijaan lääkintäviranomaisten huostaan.

Edes käsiraudat eivät estäneet venäläismiehen vartalonkäyttöä lyhtypylvään kanssa. Ohikulkijan kuvaamalla videolla esiintyvä mies oli mitä ilmeisimmin narkoottisten aineiden vaikutuksen alaisena. Hänellä on myös epäilty olevan mielenterveysongelmia.