Donald Trump -naamio sai lapsen tolaltaan – pelottavampi kuin hirviöt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa alkaa olemaan jälleen se aika vuodesta, kun lapset ryhtyvät innoissaan suunnittelemaan omia halloween-asujaan. Mary Simms -niminen perheenäiti oli ostamassa kaksosilleen Donald Trump ja Hillary Clinton -asuja, mutta lapset olivat eri mieltä.

Mary Simms on julkaissut Walmart-myymälässä kuvaamansa videon, jossa hän yrittää saada lapsia innostumaan hänen löytämistään naamareista. Hyllykössä on mitä kammottavampia naamareita, mutta lapsi tuntuu pitävän Donald Trumpin kasvoja kuitenkin hirviötäkin pelottavampina.

Ostoskärryissä istuskeleva pieni Miles-poika oli kauhuissaan kun vanhemmat yrittivät sovittaa pojalle Donald Trumpin naamiota päähän. Vastustuksesta huolimatta äiti kuitenkin osti lapsilleen kyseiset naamarit, joita he kotona kuitenkin käyttivät jo innoissaan.