Kardashianien nettiriita päättyi nolosti – Kylien kännykkänumero Twitteriin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkisperheessä sattuu ja tapahtuu monenlaista, jotta perhe pysyy tasaisesti otsikoissa. Merkittävä osa perheen tapahtumista on käsikirjoitettu realityohjelmaa varten hyvissä ajoin etukäteen, mutta nyt tuorein käänne mahdollisesti ei lukeutunut suunniteltuihin temppuihin.

Rob Kardashian ajautui nimittäin julkiseen riitaan Kylie-siskonsa kanssa hänen ja Blac Chynan tulevan lapsen baby shower -juhlien takia. Lopulta Rob julkaisi Twitterissä viestin, jossa hän paljasti Kylien salaisen matkapuhelinnumeron kaikelle kansalle.

US Weekly vahvisti myöhemmin, että kyseessä oli tosiaan Kylien henkilökohtainen kännykkänumero. Numero suljettiin nopeasti sen paljastumisen jälkeen. Rob Kardashian saa siis lapsen Blac Chynan kanssa, jolla on ennestään poika Kylien nykyisen poikaystävän, Tygan, kanssa. Ei siis ihme, että perheen sisällä on poikkeuksellisia jännitteitä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat