Poika esitteli tytölle leuanvetoja parvekkeen kaiteella – putosi 23 kerroksesta

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Teini-ikäiset nuoret voivat välillä tehdä tyhmiä ja ajattelemattomia asioita yrittäessään herättää vastakkaisen sukupuolen edustajan kiinnostuksen. Nyt 16-vuotias rakkaudenkipeä poika putosi parvekkeelta yrittäessään esitellä voimiaan ihastukselleen.

Alexander Shadrin -niminen teinipoika oli kiivennyt kerrostaloasunnon parvekkeelle roikkumaan. Hän oli halunnut esitellä ihastukselleen miten hän tekee leuanvetoja vaarallisella paikalla. Shadrin ei jaksanutkaan pitää kaiteesta kiinni, minkä vuoksi hän putosi 70 metriä alaspäin maahan.

Pojalla oli paljon onnea matkassa sillä hän oli pudonnut suoraan parkkipaikalla olleen taksin päälle. Taksi oli pehmentänyt Shadrinin laskua 23 kerroksen pudotuksen jälkeen juuri sen verran, että hän oli vielä tajuissaan pelastushenkilökunnan saavuttua paikalle. The Siberian Times -lehden mukaan teinipoika on tällä hetkellä sairaalahoidossa ja hänen tilansa on vakaa.