Kim Kardashianin päälle hyökättiin Pariisissa – turvamies petti pahasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian on tunnetusti nopea liikkeissään, kun hän kiitää ympäri maailmaa. Maailman seuratuimpiin julkkistähtiin lukeutuvalla Kimillä täytyy olla raskaat turvatoimet minne tahansa meneekin, mutta joskus turvamiehet eivät ole lainkaan tehtäviensä tasalla.

Parhaillaan Pariisissa oleva Kim Kardashian oli eilen saapumassa L’Avenue-ravintolaan, kun nettipilailija pääsi hyökkäämään hänen kimppuunsa. Mustalla tila-autolla paikalle saapuneen Kardashianin turvana oli vain yksi suurikokoinen mies, joka ei onnistunut lainkaan estämään nettipilailija Vitalii Sediukin iskua. Mies olisi voinut tehdä hyvinkin pahaa jälkeä.

Kim Kardashian on viime päivinä muutenkin nähty poikkeuksellisen niukoissa asuissa. On mahdollista, että Kim on tekemässä niin sanotut ladygagat, eli pyrkii maksimoimaan saamansa julkisuuden esiintymällä päivä päivältä rohkeammissa asuissa julkisuudessa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash