Baari kyllästyi vessatöhrijöihin – keksi sitten osuvan niksin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Baarien vessojen seinät ovat usein täynnä asiakkaiden niihin kirjoittamia viestejä ja tageja. Ravintoloiden henkilökunta on harvemmin tästä mielissään, sillä seinien puhdistaminen tai uudelleen maalaaminen on aikaa vievää ja haastavaa työtä.

Irlannin Galwayssa sijaitseva Salt House -pubi keksi ongelmaan hauskan ratkaisun. Vessojen oviin kiinnitettiin lasten piirrustustaulut. Magneettinen taulu on helppo pyyhkiä puhtaaksi, ja asiakkaat voivat rauhassa jatkaa piirrustus- ja kirjoitusharrastustaan vessassa istuessaan.

– Toivomme teidän käyttävän Magnadoodle-piirrustustaulua, mikäli halautte runoilla tai vapauttaa sisäisen taiteilijanne tarpeiden hoitamisen lomassa, piirrustustaulun yläpuolella olevassa kyltissä lukee.