Haamuraja rikki Instagramissa – tämä tähti sai 100 000 000 seuraajaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuvapalvelu Instagram kasvattaa jatkuvasti suosiotaan, ja nyt sovelluksessa on rikottu jälleen yksi virstanpylväs. Time-lehden mukaan Selena Gomez on ensimmäinen henkilö, jolla on yli 100 miljoonaa seuraajaa.

Poptähti Selena Gomezin Instagram-seuraajien määrä on kasvanut siitäkin huolimatta, että tähti on viettänyt sometaukoa elokuusta saakka. Toiseksi eniten seuraajia on Taylor Swiftillä, jonka kuvia katselee 91,5 miljoonaa käyttäjää. Kolmannella sijalla on Beyonce 85,4 miljoonalla seuraajalla.

Selena Gomez ilmotti taannoin peruvansa Revival Tour -maailmakiertueen suunnitellut keikat. Syynä oli hänen Systeemisestä lupus erythematossusinista johtuva heikentynyt terveydentilansa. Peruttujen keikkojen joukossa oli myös suunniteltu Suomen esiintyminen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat