Mies asennutti liukuoven kotiinsa – pieni moka pilasi kaiken

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa julkaistulla videolla mies on toteuttanut haaveensakotinsa takapihalle johtavan liukuoven asennuttamisesta. Valitettavasti oven asentajat ovat tehneet pienen, mutta sitäkin merkittävämmän mokan.

Pure Craftsmanship, eli puhdasta ammattitaitoa -nimisellä lyhyellä videolla mies avaa tuoreen liukuovensa. Kaikki näyttää sujuvan hyvin, kunnes hän astuu kauemmas. Moka saattaa jäädä ensimmäisellä katselukerralla huomaamatta.

Liukuovi on asennettu avautumaan oviaukon väärälle puolelle. Sen kuuluisi avautua kohdasta missä pihalle johtavat raput ovat, mutta se avautuukin puolelta jossa niitä ei ole. Miehen puolesta sietäisikin toivoa, että oven asentajat korjaavat virheensä veloituksetta.