Niall Horan yllätti soolouralla – julkaisi jo ensimmäisen kappaleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun One Direction -poikabändin hajoamisen jälkeen jäsenistä yksi toisensa perään on ilmoittanut lähtevänsä soolouralle. Aluksi he lupasivat faneilleen, että kyseessä on vain pieni tauko, jonka jälkeen he jatkavat jälleen poikabändinä.

He myös lupasivat, että soolourille lähtemisestä ei ole kyse, mutta toisin kuitenkin kävi.

Zayn Malik johti tietä, minkä jälkeen muutkin yhtyeen jäsenet ovat vuorotellen kertoneet työstävänsä omaa materiaalia. Nyt hiljaiseloa mediasta pitänyt Niall Horan yllätti julkaisemalla ensimmäisen oman kappaleen ilman, että kukaan edes tiesi hänen tekevän omaa musiikkia tällä hetkellä.

Niall Horanin julkaisema This Town -niminen kappale on herkkä balladi, jossa Horan laulaa ja soittaa akustista kitaraa. Moni on yllättynyt jäsenten halusta tehdä omaa musiikkia, mutta heidän historiaansa ajatellen soolouralle lähteminen on kuitenkin luonnollinen jatkumo. Nuoret miehet hakivat alun perin The X Factor -kilpailuun sooloartisteina, kunnes kilpailun tuomari Simon Cowell päätti, että pojat ovat vahvempia yhdessä ja muodosti heistä poikabändin.