Unohda Ibiza – parhaat bileet löytyvät nyt Kroatiasta!

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ibiza on jo vuosikymmeniä pitänyt itsellään maineen maailman kuumimpana bilepaikkana. Hyvänä toista sijaa pitävänä matkakohteena on pidetty Kyproksen Ayia Napaa, mutta nyt varsinkin Kroatia näyttäisi yllättävän ja pyyhkivän kummatkin pois pelistä.

Matkailualan kolumnisti Phoebe Luckhurst on huomannut, että Kroatiasta on nousemassa uusi edullisempi Ibiza. Kroatia on vuosi vuodelta lisännyt vuosittaisten tapahtumien määrää. Tällä hetkellä siellä on jo 20 festivaalia, jotka houkuttelevat paikalle paljon nuoria.

Kroatiassa on myös upeita huviloita ja Airbnb-kohteita vuokrattavana, mikä tekee juhlijoiden yöpymisestä edullisempaa ja hauskempaa. Kroatia on mukavan lämmin maa, josta löytyy yli 1.700 kilometriä rantaviivaa. Kroatialla järjestettävien musiikkifestivaalien lippuun kuuluukin usein myös esimerkiksi päiväretkiä vesiputouksille ja raunioille.

Standard-lehden mukaan Kroatiassa järjestettävät festivaalit haluavat tarjota ihmisille suuren elämyksen, johon kuuluu hyvän musiikkitarjonnan lisäksi myös muuta ainutlaatuista ohjelmaa ja upeat yöpymismahdollisuudet.

? Thousands of bodies, one single Spirit. @themartinezbros at @clubpapaya ❤️ 〰 #SonusFestival

Kuva, jonka SONUS FESTIVAL® (@sonusfestival) julkaisi 5. 09ta 2016 klo 7.33 PDT

Great vibes at destination @ultraeurope, Brac Island #matamar #ultraeurope #bracisland #nomatamarnoparty

Kuva, jonka Marek MATAMAR ?? (@marek_matamar) julkaisi 31. 07ta 2016 klo 11.20 PDT

#ultraeurope #umf #split #party #croatia #partycroatia

Kuva, jonka partycroatia (@partycroatia) julkaisi 25. 08ta 2016 klo 17.09 PDT

#partycroatia #umf #ultraeurope #split

Kuva, jonka partycroatia (@partycroatia) julkaisi 9. 08ta 2016 klo 3.47 PDT

#novalja #zrcebeach #partycroatia

Kuva, jonka partycroatia (@partycroatia) julkaisi 7. 08ta 2016 klo 6.54 PDT