10 näyttelijää tositoimissa elokuvien seksikohtauksissa? Tässä videot

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Moni elokuvakatsoja voisi kuvitella, että elokuvien intiimit kohtaukset olisivat olleet intiimejä myös kuvaushetkellä. Totuus on kuitenkin jotain aivan muuta. Elokuvissa nähdään aina ajoittain joitakin melko eroottisiakin kohtauksia, jossa elokuvan hahmot innostuvat pelehtimään oikein olan takaa.

Todellisuudessa näiden kohtauksien kuvaamiseen on liittynyt melko vähän romantiikkaa, sillä moni eturivin näyttelijä on paljastanut että seksikohtausten kuvaaminen on kaikkea muuta kuin kuumaa ja miellyttävää.

Välillä elokuvan seksikohtaus on kuitenkin ihan sitä itseään. The Talko onkin nyt listannut kymmenen näyttelijää, jotka intoutuivat erilaisiin todellisiin akteihin kuvausten aikana. Muun muassa näyttelijät Chloe Sevigny, Halle Berry, Robert Pattinson ja Nicole Kidman ovat päätyneet tällaisten huhujen kohteiksi.