Glamourmalli todellinen povipommi – esitteli bikinikurvinsa uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Walesilainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas synnytti viime vuonna Ariana-tyttären. Realitytähti treenasi kehonsa timmiin kuntoon sen jälkeen, ja on sittemmin esitellyt kuntoilunsa tuloksia ahkerasti sosiaalisessa mediassa. Parhaillaan Imogen lomailee Yhdysvalloissa.

Glamourmalli kuvattiin eilen nautiskelemassa hotellinsa uima-altaalla Las Vegasissa, jossa hänen muodokkaat kurvinsa pääsivät oikeuksiinsa paparazzikuvissa.

Imogen Thomasia seuraa Twitterissä nykyisin yli 320.000 fania. Neitokainen julkaiseekin aika ajoin rohkeita otoksia blogiinsa ihailijoidensa nähtäväksi. Twitter-palvelu joutui taannoin poistamaan erään Thomasin otoksen, jossa hän esitteli paljasta ylävartaloaan. Kuva oli verkkopalveluun liian seksikäs, vaikka brunette peitti kuvassa rintansa kädellään.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash