iPhone 7 toimii suihkussa, mutta onko se hyvä asia?

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Applen tuore iPhone 7 on vedenkestävä – ainakin tiettyyn pisteeseen asti. Käyttäjät ovat havainneet laitteen pysyvän käyttökelpoisena jopa suihkussa. Instagram-käyttäjä Damon B totesi iPhonen pystyvän kuvaamaan videota vesisuihkun alla.

Myös Venture Beat -sivuston Jordan Novet kertoo käyttäneensä laitetta onnistuneesti suihkussa. Laitteen käyttäminen vedessä ilman suojakuorta ei kuitenkaan ole todennäköisesti pidemmän päälle sille hyväksi. Lisäksi älypuhelimen käyttämisessä suihkun aikana piilee toinenkin ongelma, kuten Damon B toteaa.

Monien ajatukset harhailevat suihkussa, kun he eivät tee mitään muuta. Mashable-sivuston mukaan nämä ”suihkuajatukset” ovat tärkeitä luovuuden kannalta. Mikäli ihminen haluaa pitää mielensä virkeänä, hän tarvitsee yksinäisiä hetkiä omien ajatuksiensa kanssa, ilman älypuhelimen tarjoamia jatkuvia ulkoisia ärsykkeitä.