Näitä julkkisnaisia ei ole tunnistaa ilman meikkiä

Lifestyle Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Meikkaaminen on monelle naiselle olennainen osa arkea, ja lähteminen ulos kotoa ilman meikkiä on monille suoranainen kauhistus. Tämä siitä huolimatta, että meikittömyys on muodostunut viime aikoina suoranaiseksi trendiksi esimerkiksi Alicia Keysin lopetettua meikkaamisen kokonaan.

Meikillä voi kätevästi peittää ihon pieniä epätäydellisyyksiä sekä korostaa omia parhaimpia puoliaan. Myös julkkisnaiset luottavat meikin taikaan jatkuvasti.

Osa julkkiksista on jopa melkein tunnistettamattomissa ilman meikkiä kasvoillaan. Muun muassa Kim Kardashian, Beyonce, Jennifer Aniston ja Taylor Swift ovat hyvin eri näköisiä ilman paksua pakkelikerrostaan. Nämäkin julkkiskaunottaret ovat kuitenkin aivan yhtä kauniita myös ilman meikkiä.