Pikkupoika ei halunnut ilmiantaa siskoaan – hellyttävä tilanne

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sisarusten suhde on aina vahva ja todella ainutlaatuinen. Sisarusten välillä on paljon rakkautta, mutta välillä kuvaan astuu myös mukaan kateus ja mustasukkaisuus siitä kumpiko on vanhempien oma lempilapsi. Nyt videolla nähdään kuitenkin poikkeuksellisen suloinen poika, joka tekee kaikkensa, että sisko ei joutuisi pulaan.

Sisarukset ovat yleensä varsinkin lapsina herkkiä syyttämään toisiaan ja ilmiantamaan toistensa huonoa käytöstä. Nyt videolla nähdään poika, jolta äiti yrittää tivata mitä sisko teki hänelle. Aiempien tietojen mukaan sisko olisi ottanut pojalta leluja ja pieraissut hänen kasvoilleen.

Poika on todella hellyttävä yrittäessään selvittää tilannetta siskon puolesta. Poika kiistää yllättäen kaiken tapahtuneen ja yrittää lahjoa äitiä makeisilla, että hän ei rankaisisi siskoa. Siskoa tilanne ei kuitenkaan tunnu juuri kiinnostavan, mikä tekee tilanteesta entistä huvittavamman.