Todellista silmänruokaa – 10 upeaa pizzaa timelapse-videolla

Ruoka · Tim Isokivi

Harvassa ovat ne ihmiset, jotka eivät rakastaisi pizzaa. Yksi ruokalajin parhaista puolista on sen helppo muokattavuus. Pizzasta on nimittäin mahdollista tehdä lähes mihin tahansa erityisruokavalioon sopivaa.

Youtuben Food, People, Places -kanava on julkaissut veden takuuvarmasti kielelle saavan videon, jossa esitellään 10 erilaisen pizzan valmistusta ja paistumista time lapse -tyyliin. Joukkoon mahtuu niin perinteisiä pizzoja kuin eksoottisempiakin täytteitä sisältäviä variaatioilla. Täytteiden joukossa on muun muassa verimakkaraa, punajuurta, kukkakaalia ja jopa päärynää.

Pizzojen nopetetun paistumisen seuraaminen tekee helposti nälkäiseksi. Onneksi Food, People, Places on luvannut julkaista kolmen videolla esiteltävän pizzan reseptit Youtubessa lähipäivinä.