Kristen Stewart juhli ensi-illassa – jätti paidan ja rintaliivit kotiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Twilight-elokuvasarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Kristen Stewart on nähty pitkään punaisella matolla huolettomissa ja rennoissa asuissa. Tällä kerralla nainen kuitenkin yllätti saapuessaan uusimman elokuvansa ensi-iltaan todella tyylikkäässä asussa.

26-vuotias Kristen Stewart asteli Certain Women -elokuvan ensi-iltaan tyylikkäästi tummanpunaisessa puvussa. New York Film Festival -elokuvafestivaaleilla järjestetty näytös oli saanut naisen pukeutumaan klassisesti jakkupukuun, jonka takki oli rennosti auki.

Kuten moni muukin julkkiskaunotar, myös Kristen Stewart päätti olla pukematta paitaa tai rintaliivejä ensi-iltaan. Avonainen jakku paljasti naisen paljaan ihon kaulasta lähes napaan saakka. Paljasta aluetta koristi kuitenkin kultainen pitkä riipus.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash