Poptähden kiusallinen radiohaastattelu: ”Ketään ei kiinnosta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä tutuksi tullut poppari Niall Horan yllätti fanit soolomateriaalillaan julkaistessaan juuri ensimmäisen This Town -nimisen kappaleensa. Julkaisun jälkeen mies on juossut haastatteluissa, mutta niistä jokainen ei ole mennyt aivan suunnitellusti.

23-vuotias Niall Horan oli ollut Kyle and Jackie O Show -radio-ohjelmassa vieraana. Fanit olivat saaneet soitella lähetykseen ja kysyä Horanilta kysymyksiä. Kun juontaja Kyle kuuli, että Eve-niminen opiskelija soittaa hän yritti yllyttää tyttöä kesken puhelun hehkuttamaan Niall Horanin kanssa puhumista luokassa istuville opiskelijakavereilleen.

Kyle oli varmasti kuvitellut saavansa hauskan hetken suoraan lähetykseen kun joukko nuoria naisia olisi kiljunut puhelun toisessa päässä. Näin ei kuitenkaan käynyt. Eve vastasi, että hän asuu Kanadassa eikä siellä ketään juuri kiinnosta Niall Horan. Niimpä tyttö ei halunnut mainita lähistöllä oleville opiskelijakavereille, että hän juttelee juuri puhelimessa Niall Horanin kanssa.

Kyle kommentoi tilannetta myöntämällä, että puhelu meni nopeasti hyvin kiusalliseksi. Daily Mail -lehden mukaan Niall Horan oli sivuuttanut tilanteen nauramalla hermostuneesti vaikealle puhelulle.