Pikkutytöstä kuvattiin NHL-ottelussa – taustalta löytyi ikimuistoinen yllätys

Urheilu · Stara.fi

Valokuvista löytyy ajoittain hauskojakin yllätyksiä, kun niitä tarkastellaan jälkikäteen. Nyt eräästä pikkutytöstä NHL-ottelussa ikuistetussa kuvassa on paljastunut ikimuistoinen yllätys. Isä kuvasi tyttärensä nimittäin Detroit Red Wingsin ja Chicago Blackhawksin välisessä ottelussa.

Pelin kolmannessa erässä nelivuotias Lylah-tyttö seisoi jäähyaition vieressä, kun pelaajat Dylan Larkin ja Steve Ott istuivat hänen takanaan jäähyrangaistusta kärsimässä. Perheenisä Shannon Almasin tähtäillessä kuvaa huomasivat pelaajat mitä oli tapahtumassa ja päättivät poseerata hymyillen valokuvassa.

Kuvasta uutisoi NHL.com. Sittemmin kuvan jakoi myös The Red Wings, jonka Instagram-tilillä se on saanut jo kymmeniätuhansia tykkäyksiä. Dylan Larkin on perheen suosikkipelaaja.

Lylah was hit with the classic Ott, Larkin penalty box photobomb. | #lgrw (? @shan0mac)

Kuva, jonka Detroit Red Wings Hockey Club (@detroitredwings) julkaisi