Paras ystävä nauraa aina jutuillesi – vauvat näyttävät mallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ystävyksiä yhdistää yleensä yhteinen tekeminen, samat harrastukset ja kiinnostusten kohteet. Myös samanlainen luonne ja jaettu huumorintaju takaa ystävyksille sen, että heillä tulee olemaan aina hauskaa yhdessä tekivät he mitä tahansa.

Nyt videolla ihastuttaa kahdesta vauvasta kuvattu tilanne, jossa pikkuiset hassuttelevat yhdessä sängyllä. Toista vauvoista ei naurata, mutta hän päästää kuitenkin niin hauskoja ääniä suullaan, että toinen nauraa niille katketakseen.

Video kiteyttää täydellisesti sen millaisen ystävän jokainen tarvitsisi itselleen. Parhaan ystävän kuuluu nauraa aina toisen vitseille ja pitää niitä maailman parhaimpina juttuina. Vauvojen kohdalla tämä toteutuukin täysin kun toinen repeää aina riemukkaaseen nauruun kun toinen ääntelee suullaan.