Crapulan saa nyt Alkosta 12 eurolla pullo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten juomistottumukset ovat muuttuneet vuosi vuodelta eurooppalaisempaan suuntaan, jossa humalahakuisuus on vähentynyt merkittävästi. Samalla krapulan yleisyys seuraavana aamuna lienee vähentynyt samassa suhteessa. Alkosta on nyt kuitenkin saatavissa Crapulaa.

Kyseessä on Kaakkois-Espanjassa Murcian itsehallintoalueen Jumillassa toimivan Crapula Winesin punaviini Crapula Gold. Luonnonkorkilla suljettu pullollinen punaviiniä maksaa 11,95 euroa. Tuote on myynnissä Alkon tilausvalikoimissa sekä hyvin varustetuissa Alkoissa myös hyllyissä.

Tiedossa ei ole aiheuttaako Crapula Gold mahdollisesti enemmän tai vähemmän pääkipua ja heikkoa oloa verrattuna muihin punaviineihin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat