Luonnonpuistossa hurja vetonaula – sukella krokotiilien kanssa!

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaisessa eläinpuistossa pääsee kokemaan, miltä tuntuu uida aivan viisimetristen saalistajien vierellä. Crocosaurus Cove -luonnonpuistossa asiakkailla on mahdollisuus uida krokotiilien kanssa.

Puiston Cage of Death, eli kuoleman häkki, -vetonaulassa vierailijat astuvat lasiseen häkkiin, joka lasketaan valtavaan vesialtaaseen. Se suojaa heitä ympärillä uivilta krokotiileilta. Hurjat ja nälkäisen näköiset matelijat ovat jopa viisi metriä pitkiä.

Krokotiilien keskellä pääsee uimaan kerralla 15 minuutin ajan. Kokemus maksaa yhdeltä hengeltä 165 australian dollaria, eli noin 112 euroa. Kaverin kanssa kuoleman häkkiin pääsee 250 australian dollarin, eli noin 170 euron hinnalla.

YouTube
YouTube