Mies kaatoi puun – oravat luulevat nyt emoksi

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä villieläimet ja varsinkin pienet poikaset alkavat kiintymään niitä hoitaviin ihmisiin. Elliot Lombardo -niminen mies on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa näkyy miten tuttavallisia hänen hoitamansa oravan poikaset ovat häntä kohtaan.

Elliot Lombardo kertoi videon kuvauksessa, että hän oli kaatanut vahingossa pienten oravien kotipuun, minkä vuoksi hän oli alkanut nyt itse hoitamaan niitä. Videolla nähdään miten suloisesti oravat hyppäävät miestä kohti heti kun Lombardo laskee ne pois käsistään.

Lombardo laskee oravat niille tehdyn häkin päälle. Heti kun mies on laittanut Apple ja Moses -nimiset oravat käsistään pois, toinen niistä kääntyy miestä kohti ja hyppää syoraan hänen syliinsä. Oravat näyttävät todella hellyttäviltä ponnistaessaan kaikilla voimillaan miestä kohti ja tarratessaan hänen paidastaan kiinni.