Tässäkö on Vuoden isä? Rakensi tyttärelleen Ninja Warrior -radan

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia upeita tapauksia, joissa vanhemmat ovat rakentaneet lapsilleen ulos hienoja liukumäkiä ja erilaisia ratoja. Nyt eräs perheenisä on kuitenkin onnistunut yllättämään täysin rakentamalla tyttärelleen oman Ninja Warrior -radan takapihalleen.

Viisivuotias Lila McCall näyttää rakastavan American Ninja Warrior -kisaa, minkä vuoksi isä päätti rakentaa tyttärelleen takapihalle oman radan, joka muistuttaa televisiossa nähtyä rataa. Isän kuvaamalla videolla Lila aloittaa radan innoissaan ja suoriutuu täydellisesti jokaisesta esteestä.

American Ninja Warrior Nation -sivusto julkaisi videon ensin Facebookissa, jossa se sai nopeasti yli 60 miljoonaa katselua. Videoon on lisätty hauska kommentointi ja kannustushuudot, jotka ovat katsomossa istuvilta tytön pehmoleluilta peräisin.