Michelle Lewin ilman paitaa – näky vetää jokaisen miehen hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on nykyisin yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä jo lähes yhdeksän miljoonaa käyttäjää.

Nyt Michelle on poseerannut jopa hänelle poikkeuksellisen näyttävissä kuvissa, joista eräässä hänet nähdään pelkässä farkkutakissa ylävartalo muuten paljaana.

30-vuotta helmikuussa täyttänyt Michelle ”La Cuerpa” Lewin laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi fitnessin supertähdeksi. Hän on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa. Michelle on fitness-maailman kuumimpia tähtiä.

Viime vuonna Michelle kertoi nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.

The calm before the storm… -La calma antes de la tormenta… ✔️By @allenlhgfx

Kuva, jonka Michelle Lewin (@michelle_lewin) julkaisi

When u know ✔️By @leelhgfx

Kuva, jonka Michelle Lewin (@michelle_lewin) julkaisi

Just add black

Kuva, jonka Michelle Lewin (@michelle_lewin) julkaisi

Wicked game is on

Video, jonka Michelle Lewin (@michelle_lewin) julkaisi