Näkymä sveitsiläiseltä uima-altaalta saa huokaisemaan ihastuksesta

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat ihastuneet kuumasta höyryävästä uima-altaasta avautuvaan näkymään, jota pystyy ihailemaan sveitsiläisen hotellin kiertävästä altaasta. Matkabloggaaja Loucos Por Viagem julkaisi hotellista kuvatun videon, joka lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa.

Video näyttää todella lumoavalta eikä maisemakaan voisi juuri kauniimpi ja mystisempi olla. Videolla Viagem astelee lämpimään altaaseen pimeällä. Hän kävelee allasta puolelta toiselle, jolloin paljastuu, että allas kiertää ulkokautta hotellin julkisivun lähes kokonaan ympäri.

Sveitsin Ennetburgenissa sijaitsevan Hotel Villa Honegg -hotellin altaasta nautiskellessaan matkaaja voi ihastella samalla upeaa vuoristoa ja maisemaa, joka näkyy todella kauas hotellin sijainnin ollessa niin korkealla. Lämmin allas on L-kirjaimen mallinen ja pitää sisällään myös yhdessä kulmauksessa poreammeen.