Söpö hetki videolle – perhonen photobombasi koalan luontovideon!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Willow-koalaa oltiin kuvaamassa tulevaa luontovideota varten, kun perhonen päätti varastaa sen valokeilan. Söpö tilanne taltioitiin Australiassa sijaitsevassa Symbion villieläinpuistossa.

Kamera on kuvaamassa Willow-Koalaa, kun eläimen huomio kiinnittyy sen vieressä olevaan perhoseen. Koala nuuhkii hyönteistä, jolloin se lentää Willow’n nenän päälle. Näky on kuin suoraan Disney-elokuvasta.

Symbion villieläinpuiston markkinoinnin ja luovien palvelujen johtaja Kevin Fallon kertoo tilanteen syntyneen täysin vahingossa. Videolle oli tarkoitus kuvata näky jossa perhonen istuu kukan päällä koaloiden ollessa kuvan taka-alalla. Kun perhonen saatiin kasvin päälle, Willow ilmaantui paikalle ja alkoi ihmettelemään hyönteistä.

– Emme olisi ikinä osanneet arvata näin käyvän. Myös Willow’n täydellinen reaktio oli yllätys, Fallon kuvailee ABC-uutissivustolle.