Hamsterin posket läpivalaistiin – paljastui melkoiseksi ahmatiksi!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Televisiokanava BBC One on julkaissut Youtubessa esimakua tulevasta eläindokumentistaan Pets: Wild at Heart. Ohjelmassa tarkkaillaan lemmikkieläinten käyttäytymistä ja paljastetaan siihen liittyviä salaisuuksia, joista omistajat eivät välttämättä ole olleet tietoisia.

Netissä julkaistulla videolla tarkkaillaan lemmikkihamsteria. Vaikka monet ovat tietoisia siitä, että hamsterit onnistuvat piilottamaan poskiinsa suuren määrän ruokaa, eivät monet ole tienneet kuinka paljon. Hauska läpivalaisuvideo paljastaa, että hamsterin posket laajenevat jopa lonkkaan asti.

Pienet pörröiset hamstraajat ovat ruoan piilottamisen mestareita. Hamsterille tarjottu ruoka häviää kupista yleensä muutamissa sekunneissa. Läpivalaisu paljastaa, että kaikki ruoka menee poskiin, eikä hamsteri todellisuudessa syö mitään. Kun ruokakuppi on tyhjä, siirtyy hamsteri omaan piiloonsa herkuttelemaan kaikessa rauhassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat