Koira on kuin kävelevä luuranko – katukoira pelastettiin nälkäkuolemalta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nälkää näkevä katukoira Alex pelastettiin pari vuotta sitten eläintensuojeluviranomaisten toimesta New Orleansissa. Lääkärit pitivät mahdottomana ajatusta, että koira selviäisi hengissä, sillä Alex oli pahasti nälkiintynyt ja muistutti enemmän luurankoa kuin koiraa. Koira oli syönyt nälkäänsä kiviä ja keppejä.

Hyväntekeväisyysjärjestö päätti auttaa koiraa ja maksaa koiran hoitamisen. Olosuhteisiin nähden Alex oli elämäniloinen ja reipas, joten järjestö halusi antaa koiralle mahdollisuuden onnelliseen elämään. Eläinlääkärit pelkäsivät, että hoidoista ei ole enää koiralle apua, sillä nälkiintyminen on rasittanut elimiä ja ne saattavat pettää.

Alex alkoi voida paremmin vastoin lääkäreiden odotuksia. Sittemmin leikkisä karvakuono löysi uuden kodin, jossa se on toipunut hyvin kokemuksistaan. Alla nähdään miltä Alex näyttää nykyisin uudessa kodissaan. Parin vuoden takainen elämä on viimein onnellisesti takana ja elämä hymyilee viimein.