Lemmikkikanista tuli nettijulkkis – poseeraa isäntänsä somekuvissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koirille ja kissoille löytyy useita eri lemmikkivaihtoehtoja, joista suloisin lienee pieni pitkäkorvainen pupu. Lemmikkikanit ovat kaniinin kesyjä versioita ja ne tarvitsevat runsaasti huomiota ja seuraa. Shota Tsukamoton Enid-pupu on päässyt valokuvamalliksi.

Musta nappisilmäinen kesykani on saavuttanut suurta suosiota netissä, sillä se poseeraa söpösti kodin esineiden kanssa. Valokuvia on julkaistu Instagramiin, ja Enid kurkistelee kameran linssille uteliaana. Musta luppakorvainen lemmikkieläin on kuvien perusteella todellinen seuraeläin. Uusia kuvia ei nyt ole hetkeen tullut, mutta ehkä kuvien menestys tuo jatkossa lisää kuvia verkkoon.

Kanit tarvitsevat itselleen usein kaverin lemmikkieläinkotiinsa, sillä ne viihtyvät laumoissa. Enidillä riittää ainakin ihailijoita internetissä, mutta toivottavasti sen aika ei käy pitkäksi netin ulkopuolellakaan. Voisikohan näin suloisen pakkauksen saada vähäksi aikaa sylihoitoon?

It's been a while. We are all fine?? A new family??@matthewthehedgehog

Kuva, jonka Shota Tsukamoto (@shotatsukamoto) julkaisi

Ladataan

#battleofrabbithill

Näytä Instagramissa

Ladataan

OCTOBER

Näytä Instagramissa

Ladataan

Hands Up??

Näytä Instagramissa