Saara Aalto oli silkkaa superia – katso mykistävän upea esitys!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Saara Aalto jatkaa menestystään kansainvälisillä areenoilla. Lauantai-iltana hän esiintyi X Factorin livelähetyksessä miljoonille televisiokatsojille yhdessä muiden finalistien kanssa. Aalto on nyt jo selvitynyt yli 25-vuotiaiden sarjan kolmen parhaan joukkoon.

Saaran eilinen esiintymiskappale oli Frozen-elokuvan tunnuskappale Let It Go, joka oli hänelle hyvin tuttu jo entuudestaan. Saara esitti sen tuomariston, studioyleisön ja valtavan televisioyleisön edessä erittäin upeasti ja jopa dramaattisesti. Mukana oli myös tanssiryhmä koreografioineen.

Tuomaristo ja yleisö olivat silminnähden innoissaan Aallon esityksestä. Saaran jatko Britannian X Factorissa selviää tänään sunnuntaina. Vaikka vastus on kova, oli eilinen esitys täyden kympin suoritus.