Työmiehen dinosaurus-imitaatio osui naulan kantaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä jokaisella työpaikalla tulee tylsiä hetkiä, jolloin työntekijät voivat tuntea itsensä väsyneeksi jo pitkään jatkuneen työpäivän vuoksi. Tällaisina hetkinä monien taukojen pelastuksena toimii se työkaveri, jonka lähellä saa aina nauraa hauskoille jutuille. Eräs vitsiniekka viihdyttää työmiehiä omalla dinosaurusimitaatiollaan.

Graham Sins on julkaissut YouTube-kanavallaan kaksi videota, jossa Jack Lewis -niminen mies on päättänyt viihdyttää työkavereitaan esittämällä dinosauruksia. Lewis esittää muiden iloksi Tyrannosaurus Rexiä ja Velociraptoria.

Miehen esittämät toisinnot dinosauruksista ovat täysin samanlaisia kuin elokuvissa. Jack Lewis osaa elehtiä todella uskottavasti ja on omaksunut petojen elekielen täydellisesti. Miehen päästämät äänet ovat kuitenkin imitaatioissa se asia, joka saa katsojan luultavimmin nauramaan ääneen.