Pariskunta pienensi asumiskuluja – pakettiautosta yksiö!

Autot Koti & Asuminen Lifestyle Matkailu · Annukka Heikkilä

Adam Croft ja hänen tyttöystävänsä Nikki Pepperell käyttivät yhdessä yhden vuoden ja noin 12.000 euroa siihen, että he saivat muunnettua Ford Transit -pakettiauton heidän unelmiensa asunnoksi. Pariskunta loihti pakettiautosta kotoisan yksiön halutessaan laskea omia asumiskustannuksiaan.

Pariskunta osti ensin pakettiauton hieman alle neljällä tuhannella eurolla, minkä jälkeen heillä meni sen kunnostamiseen ja remontoimiseen vielä tuplasti enemmän. Pakettiautoasunnossa on sänky, sohva, puulattiat, kylpyhuone, suihku, vessa ja jopa pieni kuisti.

29-vuotias Croft ja 32-vuotias Pepperell ovat tyytyväisiä siihen millainen lopputuloksesta tuli. Kumpikin jätti asunnon valmistuttua oman päivätyönsä, minkä jälkeen pariskunta lähti yhdessä matkustelemaan ja ja etsimään Euroopasta asuntoautollaan töitä vähintään vuodeksi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.