Anna Abreu rivoili Instagramissa: ”Sensuroimaton versio”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen laulajatähti Anna Abreu nähdään torstai-iltana MTV-kanavalla, kun hän on mukana Pitääkö olla huolissaan -ohjelmassa. Ilmeisesti ohjelman kuvauksissa ikuistettu videopätkä julkaistiin eilen Annan Instagramissa, ja se on saanut nopeasti suuren suosion.

Suosion takana lienee Abreun valloittavan rennon olemuksen lisäksi myös hänen videolla kertomansa epäilyt siitä, että onkohan hän raskaana vai ”onkohan se vain paskahätä”. Anna itsekin huomaa nopeasti päästäneensä pienen sammakon suustaan, mutta julkaisi kaikesta huolimatta hauskan videon verkossa.

– Tän tasosia juttuja valitettavasti luvassa torstaina Maikkarilla klo 21.00, kun olen vierailemassa Pitääkö olla huolissaan-ohjelmassa. Tää on mun vastaus kysymykseen: ”Mistä sä oot ollu viimeks huolissas?” Käytiin myös Sannin kanssa YLE kioskin kuvauksissa ja meidän sekoiluja voitte katella samana iltana klo 22.00! Ps. Huomenna alkaa myös laivarundi!!!! #excusemyfrench #vauvafi #pitääköollahuolissaan #svtour2016 #sensuroimatonversio #vainkakkajutut, Anna Abreu kirjoitti.