Claudia Romani läpikuultavissa uikkareissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani tunnetaan jalkapallon ystävänä. Taannoin hän pätevöityi jalkapallotuomariksi, jollaisena hän lienee maailman seksikkäin. Tanskassa aikoinaan asunut Claudia tunnustautui taannoin Staran haastattelussa suureksi Suomen ystäväksi.

Nyt Claudia lähettää terveisiä Staran lukijoille ja suomalaisille faneilleen kuvakoosteensa merkeissä. Hän kertoo Staralle säikähtäneensä hurrikaania kovasti ja matkustavansa lähiaikoina käymään kotimaassaan Italiassa. Kuvissaan läpikuultavissa uikkareissa poseeraava julkkiskaunotar korostaa, että läpikuultavuus on juuri nyt kovassa nousussa Yhdysvalloissa.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa.

Ugo Lora, Ulora Photography
Ugo Lora, Ulora Photography
Ugo Lora, Ulora Photography
Ugo Lora, Ulora Photography
Ugo Lora, Ulora Photography
Ugo Lora, Ulora Photography
Ugo Lora, Ulora Photography
Ugo Lora, Ulora Photography
Ugo Lora, Ulora Photography
Ugo Lora, Ulora Photography