1990-luvun seksisymboli bongattiin New Yorkissa – edelleen upea näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oopperan kummitus ja Conviction -elokuvista tunnetuksi tullut Hollywood-näyttelijätär Minnie Driver oli 1990-luvulla kansainvälisesti tunnettu seksisymboli ja miljoonien miesten päiväunien kohde. Viime vuosina hänet on kuitenkin nähty julkisuudessa vain harvakseltaan.

Minnie Driver on nyt ikuistettu hänen kulkiessaan kaupungilla New Yorkin Manhattanilla. Kuvien perusteella hän on edelleen upea näky.

Minnie Driver jätti aktiviiuransa näyttelijänä jo vuosia sitten. Sittemmin hänet nähtiin vierailemassa komediasarjassa Wed Therapy, jossa Minnie näytteli entistä lapsitähteä. The Observer -lehden mukaan Driverin vuonna 2008 syntyneen Henry-pojan isä on eräs The Riches – televisiosarjan käsikirjoittajista. Driver näytteli sarjassa vuosina 2007-2008. Driver on lisäksi julkaissut yhteensä kaksi albumia, joista viimeisimmällä vierailee muusikko Ryan Adams.

Splash
Splash
Splash
Splash