Sormus välittää rakkaan sydämenlyönnit suoraan sormeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Älylaitteiden vuoksi ihmisen ei tarvitse tuntea oloaan koskaan täysin yksinäiseksi. Pelkkä rakkaan näkeminen pieneltä ruudulta ja hänen äänensä kuuleminen eivät kuitenkaan aina korvaa fyysisen läsnäolon tarvetta.

TheTouch-yritys on lanseerannut keksinnön, jonka avulla oman kultansa sydämentykytyksen voi kirjaimellisesti tuntea missä tahansa liikkuukin. Tämä onnistuu erityisen HB Ring -älysormuksen avulla.

Naarmuuntumattomasta safiirista valmistetut sormukset yhdistetään älypuhelinsovellukseen Bluetoohin kautta. HB Ring aktivoidaan napauttamalla sitä, minkä jälkeen puolison sydämenlyönnit tuntee sormuksessa reaaliajassa. Sormusten ensimmäinen erä on jo myyty loppuun The Touchin sivuilta, mutta koruja kaipaavia suositellaan seuraamaan yrityksen verkkosivuja uusien erien toivossa.