Nyt tulee Suklaamalva! Tässä syksyn trendikkäin hiusväri

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muutaman vuoden hiusmuodissa olleet räikeät pastellivärit ja sateenkaaren eri sävyt ovat väistymässä. Tilalle ovat tulleet maanläheisemmät värit, vaikkakin sävyjen moniulotteisuus säilyy edelleen. Syksyn hittisävy on ehottomasti ruskean ja violetin kombinaatio, eli suklaamalva.

Hiusvärissä yhdistellään nyt luonnollista ruskeaa vaaleanpunaiseen ja violettiin. Ruskean sävy voi vaihdella syvän ja tumman sävystä aina vaaleaan. Ammattivärjääjä Hannah Edelman kertoo Popsugarille, että käyttää amerikkalaisessa kampaamossaan viittä eri elementtiä oikean värin saavuttamiseksi.

Hänen asiakkaansa hiuksissa on tummanruskean ja lämpimän keskiruskean lisäksi malvan violettia sekä kahta eri vaaleanpunaista sävyä. Suklaamalvatrendi näkyy myös Suomen syyskaduilla astelevien naisten tyyleissä.

Wow this is crazy! @yahoo thanks!

A photo posted by Bushwick Brooklyn Hair Painter (@hannahthepainter) on

Chocolate mauve by @lo.reeeann ?

A photo posted by FUCK BAD HAIR I VANCOUVER (@evalam_) on